ARTA er grundlagt ud fra en vision om at skabe et rum for kreative sjæle til at lege, arbejde og udforske

ARTA

Navnet ARTA er et symbol for kunstnerisk frihed, kreativitet, en frisk start og en passion for skabelse. Vores ambition er at etablere et rum, der inspirerer til at formidle idéer og fremmer en følelse af nærvær gennem kunst og håndværk.

Et sted, hvor vi alle kan skabe og vokse, både sammen og individuelt.

Huset

I hjertet af København står ARTA som et unikt kreativt medlemskabshus og keramik værksted. 

Her bydes du velkommen ind i et univers af kreativ fordybelse. Vi har dedikeret over 1000 m2 til keramik og kreativ udfoldelse. Her er der rum til at du kan fordybe dig i dit kreative projekt og udforske keramikken.

Medlemmer får adgang til vores topmoderne keramik studio, 6 dage om ugen inden for vores åbningstid. Værkstedet er udstyret med 20 elektriske drejeskiver, avancerede keramikværktøjer, og premium materialer, åbent seks dage om ugen.

ARTA et samlingspunkt for keramikentusiaster og kreative sjæle.

Vores medlemmer

Vores medlemmer spænder fra den nysgerrige novice til den professionelle kunstner - alle er velkomne. Fællesnævneren for vores medlemmer er, at de søger det kreative frirum i hverdagen.

Vi vægter inklusion højt, da en divers gruppe af kunstneriske sjæle danner grobund for sparring og inspiration. Børn er også velkomne, så længe de ledsages af voksne.

Community Guidelines

Kreativitet, og især keramik, handler i høj grad om at omfavne rodet — men vi er naturligvis afhængige af, at vores medlemmer sørger for at rydde op efter dem selv og hjælper med at holde arbejdsmiljøet pænt.

Derfor har vi lavet en liste over husregler - de er printet og som hænger på værkstedet, men du kan også læse dem her.

Tak fordi du er med til at værne om huset.

Bæredygtighed

Genbrug af ler er grundlæggende for vores keramiske praksis i værkstedet, for at undgå unødigt spild og minimere vores affald. Skønheden ved at arbejde med ler er, at det kan genbruges igen og igen, før det er blevet brændt. Hver gang med potentialet til at blive forvandlet til noget smukt endnu en gang.

For at gøre dette muligt, har vi samlet et hold af dedikerede medarbejdere, der hjælper med at genanvende resterne af ler. Vi bruger en lermixer til at genoplive ler affaldet, som vi sorterer, genfugter, og mixer sammen til genoplivet, nyt ler klar til brug.

Som en del af vores bæredygtighedsindsats beder vi derfor om et symbolsk beløb - 15 kr. pr kilo - for det ler, du tager i brug. På den måde bidrager hver enkelt til vores fælles mission om at genanvende og bevare vores ressourcer.