LAV DIT EGET KERAMIK

By Arta Copenhagen

Har du altid gået rundt med en lille keramiker i maven eller måske bare drømt om at lave dit helt eget krus? Det kan også være, at du måske bare ikke kan finde lige netop dét keramik krus, som du bare har gået og fantaseret om, som ville passe perfekt i dit køkken, i hånden og til teen eller din kaffe. 

Uanset hvad, så giver ARTA Copenhagen dig muligheden for at få fat på det keramik krus, da vi i vores keramikværksted giver dig både gode råd og vejledning, samt god plads til at lave et helt perfekt keramik krus. 

Om det er ved hjælp af en drejeskive eller i frihånd, så er der al mulighed for at lave et keramik krus i vores værksted på Ryesgade på Østerbro i København. 

DET HELT RETTE KERAMIK KRUS 

Vi har naturligvis forståelse for, at alle smage er forskellige, og derfor har du mulighed for at komme forbi og male et keramik krus, så det passer ind i dit hjem og til din smag. Ønsker du i stedet et unika krus, så har du som sagt også mulighed for selv at lave forskellige kopper i vores værksted. 

Når du selv drejer eller udformer dit unika keramik krus, så er du også selv med til at bestemme, om det skal være med eller uden hank, højt eller lavt, rundt eller firkantet – det er kun fantasien, der sætter grænser for dit værk. 

Vores kyndige kunsthåndværkere står altid klar til at give tips til, hvordan din keramik kop bliver lavet på bedste og nemmeste vis, så du ikke skal sidde alene med dine udfordringer eller skønne, kreative ideer. 

NYD DIN KAFFE I DIT EGET KERAMIK KRUS 

Hvad end du vælger at gøre, så er der hjælp at hente hos ARTA Copenhagen. Om det er lokalerne, ekspertisen eller noget helt tredje, du søger, når du skal udforme dine næste keramik krus, så står vi klar med en hjælpende hånd. 

Når din keramik er udformet og færdiggjort – hvad end det er ved maling af ét af vores i forvejen formede krus, eller om det er ét, du selv har udstykket -, så kan du tage dit keramik krus med dig hjem og bruge det til at servere en lækker kop kaffe i til en gæst, eller du kan bruge det som dit eget personlige krus. 

Er du nysgerrig på, hvad vi ellers har at tilbyde i vores værksteder på Østerbro, så kan du i vores oversigt over værksteder og kurser se, hvad du kan lave med hjælp fra kunsthåndværkerne eller på egen hånd. 

Med et medlemskab kan du komme og gå, som du lyster, og dermed har du rig mulighed for at udtrykke dit kreative sind når som helst. 

Har vi vækket en kreativ lyst i dig, så kom endelig forbi, eller kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne hos ARTA Copenhagen. I mellemtiden kan du også se mere til vores værksteder på både Facebook og instagram. Lad dig endelig inspirere. 

BESØG VORES KERAMIK VÆRKSTED I KØBENHAVN - UANSET NIVEAU 

Hos ARTA COPENHAGEN i København kan du lave din egen keramik i vores helt egen værkstedet, hvor du kan eksperimentere med keramikkens mange teknikker og få lov til at forme ler mellem dine hænder og se det blive til små kunstværker. 

Hos os handler det ikke om at være den bedste eller lave tingene perfekt. Det er i stedet vigtigt, at man tør lege med sine kreationer og fordybe sig i teknikker og ikke være bange for at skabe keramik, som er “uperfekt”. Ofte er det nemlig det uperfekte, som giver det mest personlige og individuelle udtryk. 

Når du har formet dit ler, enten via drejeskive eller i hånden, kan du glasere din genstand med smukke farver i neutrale eller sprudlende farver, samt tilføje mønstre. Der er rig mulighed for at skabe keramik med enkle og rene linjer, eller med mere rustikke og rå detaljer. Lad endelig kreativiteten få frit løb! 

Keramikkens unikke og smukke ydre er i den grad, et udtryk mange i dag ønsker at købe og ikke mindst lave selv. Der findes derfor mange steder i København, hvor man kan købe keramik, alt efter hvad bedst passer ind i ens hjem og personlige stil. 

MEN, dét at lave sin egen keramik er i de seneste år blevet til en populær disciplin, da man både får lov til at slippe sin indre kunsthåndværker og kreative sjæl fri og samtidig får kreeret unikke genstande rig på både funktion og æstetik. 

LAV DIN EGET KERAMIK PÅ DREJESKIVE 

Keramik er en process som kræver tålmodighed, men som i sidste ende kan betale sig, når man står med sit færdige produkt i hænderne. 

Ved hjælp af sine egne hænder og få simple redskaber, kan man kreere noget som både har æstetisk og praktisk værdi. Der findes mange forskellige teknikker, når du skal skabe keramik fra bunden, eksempelvis ved hjælp af en drejeskive. Hos ARTA Copenhagen kan du lære om alle de spændende teknikker, hvor du følger dit keramik fra ler til færdigt produkt. 

Du kan blandt andet lære, hvordan man bedst former sit ler efter det ønskede produkt, det kan gøres i hænderne eller ved hjælp af en drejeskive. Når dit keramik er blevet brændt, vil du lære alt om dekorering, så du kan give dit keramik dit personlige præg. 

UDFOLD DINE KERAMISKE EVNER HOS ARTA Copenhagen 

Når man laver sin egen keramik, er det vigtigt at man er tålmodig. Keramik er nemlig en langsommelig proces, som kræver at man fordyber sig i sit arbejde. Om du er øvet i at lave storslåede vaser på drejeskive eller blot ønsker at kreere din første kop eller skål, er ARTA Copenhagens værkstedet altid åbent for dig. 

Vores dygtige kunsthåndværkere vil instruere dig i keramikkens mange teknikker såsom, modellering, glasering, brænding og ikke mindst hvordan man bruger en drejeskive. Hvis du er helt ny eller allerede er bekendt med keramik, men ønsker at forbedre dine evner, kan du deltage i en af vores mange kurser. Du vil hele vejen igennem få massere af hjælp og vejledning til at dygtiggøre dig. 

Vi tilbyder blandt andet kursus i drejning, her vil du få din egen drejeskive og prøve kræfter af med denne færdighed. Til at starte med, kan denne teknik godt syntes svær, men når du først har fået en føling for det, garanterer vi at drejeskiven hurtigt vil blive dit yndlings redskab. Med et drejekursus vil der blive sat god tid af, så du i dit helt eget tempo kan blive fortrolig med metoden og redskaberne. 

Med en drejeskive, starter du med en klump ler, som du kan forme mellem dine hænder. Når man arbejder på en drejeskive, er det vigtigt, at man har godt med tålmodighed og vilje. Når du er blevet fortrolig med drejeskive og teknikken bag, kan du dreje smukke og stringente kopper, krus, skåle eller vaser. 

LÆG VEJEN FORBI ARTA Copenhagen 

Du finder ARTA Copenhagen på Østerbro, hvor det er nemt at svinge forbi til en enkelt dag i kreativitetens tegn eller du kan tilmelde dig et månedligt medlemskab, så du altid kan besøge os til hver en tid. 

Vi glæder os til at se dig! 

LAV DIN EGEN KERAMIK HOS ARTA Copenhagen 

Nogle weekender, og måske endda også hverdage, kan blive rigtig lange, hvis man ikke har noget at lave, og derfor må man tænke kreativt. 

Hos ARTA Copenhagen kan vi godt lide at tænke kreativt. Vi kan dog endnu bedre lide at være kreative og udtrykke os kreativt i praksis, og derfor har vi skabt fire forskellige værksteder og frirum, hvor du kan komme ned og få brugt lidt af din kreativitet sammen med os. 

Måske har du været hos ARTA Copenhagen før, for at male på keramik, eller måske har du prøvet at lave din egen keramik før, men det er længe siden. Her kommer ARTA Copenhagen ind i billedet, da du i vores værksted, værkstedet, har mulighed for at komme ned og lave din helt egen keramik, hvad end dette skulle være et keramik krus, en smuk vase eller et serveringsfad, du kan bruge, når du har gæster. 

Uanset hvad, så står vores kunsthåndværkere klar til at hjælpe dig igennem hele processen med at lave din egen keramik – fra start til slut. 

 

HVORDAN KAN DU LAVE DIN EGEN KERAMIK? 

Har du undret dig over, hvor du kan gå hen for at lave din egen keramik? Og måske også undret dig over, hvordan man i det hele taget gør det? Så har ARTA Copenhagen svarene til dig. 

I værkstedet kommer du enten blot ned, hvis du har et medlemskab, ellers kan du købe et dagspas, som giver dig adgang til alle vores faciliteter, så du kan være kreativ i alle vores værksteder. 

Vi hjælper dig godt på vej til at komme i gang med at lave din egen keramik, og hjælper selvfølgelig også til, hvis du skulle møde problemer undervejs, med for eksempel drejeskiven eller udførelsen, teknikker eller noget helt andet. 

Når du har udformet og lavet din egen keramik, brænder vi det for dig, og så kan du komme igen, efter det er blevet brændt, og male og dekorere dit værk, så det fremstår så flot som muligt. 

LAV DIN EGEN KERAMIK I DAG 

Er du blevet inspireret til at komme i gang med at lave din egen keramik, så tag et kig forbi vores keramikværksted, hvor du kan få lov til at lege med ler og keramik lige så tosset du vil. 

Hvis det er hele familien, der skal afsted sammen, så kan børnene også få lov til at lege med både maling og få lov til at sprøjte og spraye alt det, de vil. Her er ingen kreative processer for vilde. Ellers kom og lav din egen keramik med hele familien. 

Du kan se meget mere til vores univers på vores Instagram, eller du kan tage et kig forbi vores værksteder på Ryesgade 113 på Østerbro. 

KREATIVT VÆRKSTED I KØBENHAVN - FLEKSIBLE ÅBNINGSTIDER 

SLIP FANTASIEN LØS. 

Om du er på udkig efter en ny kreativ hobby, vil forbedre dine evner inden for et felt eller bare leder efter en lille aktivitet til weekenden, så har vi garanteret det helt rigtige for dig. 

PLADS TIL LEG OG PLADS TIL ALLE 

Smut forbi os efter en lang dag på kontoret eller i skolen, og slip fantasien og tankerne løs i et kreativt værksted i København. 

Konceptet er lige til – tænk mindre, leg mere. Med et kreativt værksted i København, ønsker vi at give københavnerne, og alle andre, som måtte lægge vej forbi os, et frirum med leg for voksne. 

Vi ved, hvor stresset hverdagen hurtigt kan blive, og hvor vigtigt det er at fordybe sig i noget, som man alene gør for ens egen skyld. Find roen, slip stressen og fordyb dig i dine største interesseområder i flotte lokaler med højt til loft og leg. 

Nu siger vi godt nok ‘et frirum med leg for voksne’, men ARTA Copenhagen er absolut ikke kun for voksne. Om du er teenager eller ældre, så er der altid plads til dig. 

Vi ser meget gerne, at du kommer forbi alene, med en ven, et barnebarn, en forælder eller hvem end, du kunne have lyst at dele en dag eller et par timer med i et kreativt værksted i København. 

FÅ MEDLEMSKAB TIL ET KREATIVT VÆRKSTED I KØBENHAVN 

Som noget helt særligt tilbyder vi et medlemskab til vores værksted. 

Det fungerer på samme måde, som du kender det fra fitnesscenteret, hvor du nemt kan smutte forbi os, når det passer dig. Du kan altså nemt lade dine hænder arbejde kreativt og slå din krøllede fantasi løs, når du mest har brug for det. 

Med et medlemskab til et kreativt værksted i København som vores har du også mulighed for at tilmelde dig hold. Her er der ikke tale om et stram op- eller yogahold, men derimod kurser inden for de forskellige afgreninger vi tilbyder – og det er altså mange. Med kurserne kan du dygtiggøre dine evner og lære nye teknikker, så du langsomt kan følge din udvikling. 

Er du i tvivl om, hvorvidt et medlemskab til et kreativt værksted i København, er noget for dig, så tilbyder vi også et dagspas, som giver dig mulighed for at kigge forbi os blot en enkel dag. Denne løsning er perfekt, hvis I eksempelvis er flere som ønsker at lave en aktivitet sammen i weekenden. 

Vores dagspas er også en god mulighed for dig, som overvejer at blive medlem, men lige har brug for at tjekke vores kreative studier ud først.

TID TIL LEG OG FORDYBELSE 

Som medlem hos ARTA Copenhagen, et kreativt værksted i København, har du rig mulighed for at koble af og fordybe dig i alverdens kreative sysler. Leg med nye materialer, lær om nye teknikker og fordyb dig i skabelsen af nyt. 

Du er altid velkommen til at skabe på egen hånd i vores kreative værksted i København, men vil du lære om nye teknikker eller måske forbedre dine evner indenfor et særligt felt, kan det være en god idé at tilmelde dig et af vores kurser. 

I ARTA Copenhagen tilbyder vi to slags kurser. Det ene kursus kaldes en tekniksession, og hjælper dig i gang eller finpudser dine allerede eksisterende evner. Det andet kursus kalder vi for et temaforløb, og det er et kursus, der enten strækker sig over et par gange eller afvikles samme dag – men over et par timer. 

Uanset om du vælger at deltage i vores tekniksession eller temaforløb, er du sikret masser af læring og fordybelse i selskab med vores dygtige kunsthåndværkere, der faciliterer de spændende workshops. Som medlem i et kreativt værksted i København har du derfor rig mulighed for at udvikle dig. 

 

ET KREATIVT VÆRKSTED I KØBENHAVN MED RUM TIL ALLE 

Drømmer du om at skabe med ler og maling, men er du hverken hjemmevant med drejeskiven eller penslen? Så kan du tage det ganske roligt. I ARTA Copenhagen behøver du hverken at have evner som Van Gogh eller Gauguin. Tværtimod. Som medlem af et kreativt værksted i København, som ARTA Copenhagen, er alle niveauer kærkommen. 

Du behøver derfor hverken at have siddet ved en drejeskive før eller tidligere have modelleret en hel kollektion af egne kaffekopper. Der er nemlig altid en håndfuld kunsthåndværkere eller værter til stede i vores værksteder, og de står klar til at hjælpe dig. Også når leren driller, eller når du har brug for sparring til dit nye værk. 

KREATIV HOBBY - FÅ GANG I KREATIVITETEN HOS ARTA Copenhagen 

Står du overfor endnu en fejring – måske en rund fødselsdag, et jubilæum, en bryllupsdag, årsdag eller noget helt femte -, der kræver de helt rette og meget personlige gaver? Så kan det værre, at du selv skal hoppe i værkstedet og skabe dine gaver selv. 

Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan skræddersy et event til jer som kan blive præcis som i drømmer om. 

GÅ I FORDYBELSE MED EN KREATIV HOBBY 

Vi ved, at der er flere fordele ved at kaste sig ud i en ny kreativ hobby. Udover at fingermotorikken har stor glæde af at lege, er det også en godt afbræk for hjernen, der får lov til at koncentrere sig og fordybe sig i kunst og kreativitet. Det styrker hjernen, og hvad er bedre en lidt hjernegymnastik? 

Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert!” er Pippi Langstrømpes livsfilosofi, som vi også gerne vil vække til livs. Der er en hel del kreative ideer hos dig, som bare skal udleves og fuldføres, og hvem ved, måske finder du en ny kreativ hobby, som du ikke vidste, du var dygtig til. 

Hiv dine forældre, børn, kæresten eller hvem end du vil have med til en dag i kreativitetens tegn. Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i vores mange værksteder for både børn og voksne. Så selvom du har børnene på slæb, er der rig mulighed for, at de kan gå kreativt til værks i de mange kunstværker, vi udbyder. 

LEG MED LER I VORES KERAMIKVÆRKSTED 

Hører ler kun til i juledekorationer? Selvfølgelig ikke. I vores keramikværksted på Østerbro har vi udskiftet slagbænken og rundsaven med kammerovne og modelleringspinde, så du har rig mulighed for at udleve din indre keramikers drøm. 

Værkstedet giver plads til leg og krøllede hjerner. Her kan du forme kæmpe cappuccinokopper og ’potter med patter’ – kun fantasien sætter grænser. 

Måske er du ikke helt klar til at springe ud i drejeskiver og lerklumper endnu. Eller måske har du allerede selv prøvet kræfter med det derhjemme, men leder efter et sted, hvor du kan forbedre dine evner. 

Uanset hvilket niveau du er på, tilbyder vi også kurser i vores keramikværksted på Østerbro. Her kan du lære teknikker og metoder i vores værksted sammen med de andre deltagere på holdet. Vi vil hjælpe dig med at føre de kreative idéer ned i leret i vores keramikværksted. 

Vi tilbyder to løsninger, når det kommer til at udforske vores værksted. Det ene er et ARTA Keramikpas, som er til dig, som leder efter et enkelt afbræk i hverdagen engang imellem, og har lyst til at prøve kræfter med keramik. 

Har du derimod ofte brug for et kreativt pusterum i hverdagen eller weekenden, tilbyder vi et medlemskab til ARTA Copenhagen. Medlemskabet giver dig mulighed for at komme forbi værkstedet, lige når det passer dig, og så kan du herefter også tilmelde dig alle vores forskellige hold og kurser. 

FÅ KYNDIG RÅD OG VEJLEDNING 

Leger du ved drejeskiven? Eller har du brug for sparring i vores keramikværksted? Så er du kommet til de rette. I alle vores værksteder cirkulerer vores hold af dygtige kunsthåndværkere rundt i de åbne vejledningstider. Kunsthåndværkere med forskellige specialer, interesser og masser af erfaring. 

I vores keramikværksted mødes du af et dygtigt hold af kunsthåndværkere, der bringer lerret til live på hver deres måde. Former, teknikker og opfattelser farver hver deres unikke udtryk, der både udfordrer, undersøger og fortolker den omverden, vi alle er en del af. I vores keramikværksted er der derfor altid gode råd at modtage, nye teknikker af lære og masser af sparring at få. 

BLIV MEDLEM 

Kreative projekter kan være et afslappende pusterum i en ellers stresset og hektisk hverdag. De kommer i alle størrelser og former, og de kan udfolde sig på utallige måder – og vi har plads til dem alle. 

ARTA Copenhagen danner rammerne for et nyt kreativt knudepunkt, hvor vi samler alt fra keramikværksted til akvarelmaling under samme tag i store inspirerende lokaler midt på Østerbro. Med vores medlemskab vil du altid have en fast base til fordybelse, hvor alle hverdagens forpligtelser kan gemmes væk for en stund. 

Bliv medlem og mærk hvordan roen sænker sig omkring dig, når kreativiteten får frit spil og materialerne viser dig vejen. 

KURSER OG UNDERVISNING 

Er du medlem af ARTA Copenhagen kan du tilmelde dig vores mange kurser. Måske du vil lære noget nyt eller finpudse dine færdigheder? Vi tilbyder kurser, undervisning og lektioner til alle niveauer med forskelligt fokus og varighed. Derudover tilbyder vi firmaarrangementer og teambuilding, der er skræddersyet efter dine ønsker. Lav din egen keramik fra bunden hos ARTA – kun din kreativitet sætter grænser for hvad du kan lave. Du kan også vælge at lave de DIY projekter og DIY gaver, som du har tænkt på i årevis, men aldrig har fået lavet. Vi har pladsen og værktøjerne til at du kan lave det meste. 

 

ET KREATIVT KNUDEPUNKT PÅ ØSTERBRO 

ARTA Copenhagen er også meget mere end et keramikværksted. Vi har samlet alverdens muligheder fra den kreative verden under samme tag for at skabe et frirum for så mange forskellige mennesker som muligt. 

Hvis du hellere vil fordybe dig i dine egne projekter, giver vores mange kvadratmeter dig også mulighed for at sidde uforstyrret på egen hånd og forsvinde væk fra den travle hverdag. 

Er du gået i stå, så tænk mindre og leg noget mere. Du behøver ikke at kende resultatet på forhånd – lad den kreative proces føre dig frem. Få input fra personerne omkring dig eller se dig omkring. 

Vores keramikværksted er placeret på Østerbro lige ved søerne, hvorfra du kan hente en masse inspiration fra farverne, naturen, menneskene og arkitekturen. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores keramikværksted og kreative univers, som er et trygt sted at udfolde sin kreativitet og forsvinde væk fra den travle hverdag – vi står altid klar til at hjælpe dig med at komme i gang.  

Dette kunne også være en attraktiv aktivitet for dit barn eller et sted hvor du kreerer en personlig gave til hende du holder af. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i et kreativt værksted i København. 

KERAMIK KURSUS I KØBENHAVN - HØJ FAGLIGHED, LAV TIMEPRIS 

Lær at lave din egen keramik på et kursus i København. Keramik har over de seneste år vundet indpas i manges indretning, hvad angår vaser, unikke skulpturer, kopper og tallerkener. Nu kan du prøve at lave keramik selv med et keramik kursus. 

PLADS TIL LEG OG PLADS TIL ALLE 

Hvis man ønsker nogle unikke og kreative genstande, er keramik perfekt. 

Keramik er noget for alle, og det er noget man sagtens kan lave selv. Det er billigere at lave selv, og det behøver heller ikke at se perfekt ud. Faktisk er det ofte det finurlige og organiske udtryk, de fleste finder smukkest. 

Håndværket har samtidig en afstressende virkning, hvilket er derfor mange vælger at gøre arbejdet med ler til en del af deres fritidsinteresse. Vil du også gerne selv optage hobbyen, og er du på jagt efter et kursus i København, der kan hjælpe dig godt på vej med alle de mange teknikker, er ARTA Copenhagen stedet for dig. Vi tilbyder også firmaarrangementer, og vores keramik kursus egner sig helt eminent som et firmaevent. 

Besøg os på Ryesgade 113 i København Ø. 

 

DROP FORBI, NÅR KREATIVITETEN LYSTER 

Vi har åbent i København seks dage om ugen, og du kan bare droppe forbi. Det eneste et keramik kursus kræver er vilje og interesse. Vi anbefaler, at du sætter tid af til det, så du kan arbejde med dine kreationer i ro og fred. Du kan også tage din familie med, så I kan lave familieaktiviteter sammen. 

Du har mulighed for at vælge mellem enkelte kurser, hele forløb og intensive tekniksessioner. 

Det er nemt at komme i gang, det eneste du skal gøre er at vælge et medlemskab. Hvis det er første gang, at du besøger ARTA Copenhagen i København, kan du starte med at købe et dagspas, hvor du kan udforske værkstederne og eventuelt booke en rundvisning hos en af vores dygtige og kreative kunsthåndværkere eller hoppe med på et keramik kursus. Her kan du også høre mere, om de kurser vi holder i keramik, og hvad du kan forvente af dem. 

Hvis du er interesseret i at arbejde med din kreative side over en længere periode, kan du købe et medlemsskab, som giver dig adgang til alle værkstederne i København, så du altid kan droppe forbi, når lysten opstår. 

Hvis du tilmelder dig et kursus i København, skal du dog ikke bekymre dig om plads, da vi nok skal sørge for, at der er plads til, at du kan arbejde med store armbevægelser. 

Hvis du vil prøve kræfter med nogle af vores andre værksteder eller et keramik kursus i København, så tjek endelig vores hjemmeside ud eller drop fordi ARTA Copenhagen på Østerbro for at høre mere om de kreative muligheder i København. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i et kreativt værksted i København. 

LAV DIT EGET KERAMIK KRUS

Har du altid gået rundt med en lille keramiker i maven eller måske bare drømt om at lave dit helt eget krus? Det kan også være, at du måske bare ikke kan finde lige netop dét keramik krus, som du bare har gået og fantaseret om, som ville passe perfekt i dit køkken, i hånden og til teen eller din kaffe. 

Uanset hvad, så giver ARTA Copenhagen dig muligheden for at få fat på det keramik krus, da vi i vores keramikværksted giver dig både gode råd og vejledning, samt god plads til at lave et helt perfekt keramik krus. 

Om det er ved hjælp af en drejeskive eller i frihånd, så er der al mulighed for at lave et keramik krus i vores værksted på Ryesgade på Østerbro i København. 

 

DET HELT RETTE KERAMIK KRUS 

Vi har naturligvis forståelse for, at alle smage er forskellige, og derfor har du mulighed for at komme forbi og male et keramik krus, så det passer ind i dit hjem og til din smag. Ønsker du i stedet et unika krus, så har du som sagt også mulighed for selv at lave forskellige kopper i vores værksted. 

Når du selv drejer eller udformer dit unika keramik krus, så er du også selv med til at bestemme, om det skal være med eller uden hank, højt eller lavt, rundt eller firkantet – det er kun fantasien, der sætter grænser for dit værk. 

Vores kyndige kunsthåndværkere står altid klar til at give tips til, hvordan din keramik kop bliver lavet på bedste og nemmeste vis, så du ikke skal sidde alene med dine udfordringer eller skønne, kreative ideer. 

NYD DIN KAFFE I DIT EGET KERAMIK KRUS 

Hvad end du vælger at gøre, så er der hjælp at hente hos ARTA Copenhagen. Om det er lokalerne, ekspertisen eller noget helt tredje, du søger, når du skal udforme dine næste keramik krus, så står vi klar med en hjælpende hånd. 

Når din keramik er udformet og færdiggjort – hvad end det er ved maling af ét af vores i forvejen formede krus, eller om det er ét, du selv har udstykket - så kan du tage dit keramik krus med dig hjem og bruge det til at servere en lækker kop kaffe i til en gæst, eller du kan bruge det som dit eget personlige krus. 

Er du nysgerrig på, hvad vi ellers har at tilbyde i vores værksteder på Østerbro, så kan du i vores oversigt over værksteder og kurser se, hvad du kan lave med hjælp fra kunsthåndværkerne eller på egen hånd. 

Med et medlemskab kan du komme og gå, som du lyster, og dermed har du rig mulighed for at udtrykke dit kreative sind når som helst. 

Har vi vækket en kreativ lyst i dig, så kom endelig forbi, eller kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne hos ARTA Copenhagen. 

I mellemtiden kan du også se mere til vores værksteder på både Facebook og Instagram. Lad dig endelig inspirere. 

 

 

HVAD ER KERAMIK? 

Hurtigt til dig, som ikke er helt med på. hvad keramik er, så dækker keramik over produkter lavet i ler, som efter formgivning opvarmes til cirka 2000 grader. Der findes utallige former for keramik, heriblandt stentøj og porcelæn, forskellen er de forskellige typer af keramik i leret, samt hvilken temperatur leret skal brændes ved. 

I Danmark og ikke mindst København kan keramik og teknikken bag spores helt tilbage til før oldtiden. Det er dog først omkring 1800-tallet, at keramiken og produktionen af det blev populært – ikke bare blandt de rige, men alle i befolkningen. 

Det er altså en gammel disciplin, som i dag har genvundet sin popularitet og sidenhen har tilpasset sig tidens trends. Hvis du bor i København, er det næsten umuligt ikke at finde butikker, hvor der udelukkende bliver solgt keramik. Du kan samtidig også finde flere steder i København, hvor du kan man kan lave det selv. 

Der er ikke meget andet end at sige at, vi glæder os til at byde dig velkommen i et kreativt værksted i København på Ryesgade på Østerbro i København.