KERAMIK KURSUS

KERAMIK KURSUS

By Arta Copenhagen

HYGGELIGT KERAMIK KURSUS I HJERTET AF KØBENHAVN 

Hos ARTA Copenhagen finder du flere forskellige kurser, hvor du vil blive hjulpet trygt på vej af vores kreative kunsthåndværkere i København. Det er altså lige meget, om du er helt ny med keramik eller bare gerne vil forbedre dine færdigheder – uanset niveauet så vil et kursus hos os være lige noget for dig. 

Vores keramik kursus foregår i vores eget værksted. Her kan du lege med ler i dets bløde og, til sidst, faste form, hvor du afslutningsvist sætter dit helt særlige præg med smukke detaljer og maling. 

Vi mener, at lerarbejdet er en langsommelig proces, som kræver både tålmodighed og fordybelse. Hos os handler det ikke om at være den bedste, men i stedet om at være tålmodig og klar på at lege sig frem. Tålmodigheden vil i sidste ende betale sig, når du står med dit færdige produkt, som både vil indeholde en æstetisk og praktisk værdi. 

Et keramik kursus hos os i København er ikke bare lærerigt, men samtidig også enormt hyggeligt. Du er velkommen til at deltage alene eller med en veninde eller en ven. Vi er sikre på, at du på kurset nok skal opleve et socialt fællesskab, hvor der er plads til at lære og blive inspireret af hinanden. 

Ved at deltage i et keramik kursus i København får du mulighed for at lære nye teknikker, samtidig med at kunne sparre og få inspiration af andre, som har samme interesse som dig. Vi mener, at man sammen har større mulighed for at forbedre sig og lære af hinanden. 

Hvordan kan det se ud? Se et eksempel på, hvordan andre bruger deres tid hos ARTA Copenhagen på vores Facebook eller Instagram. 

HVAD KAN DU PÅ ET KERAMIK KURSUS? 

Kunne du tænke dig at male på keramik i København? Eller vil du hellere skabe det fra bunden? Så vil du med et kursus lære de mange teknikker, der er forbundet med drejning, modellering, glasurarbejde og brænding. 

På vores keramik kurser i København vil fokusset være på gode grundlæggende teknikker. Du vil starte ud med en klump ler, som du kan forme med dine hænder eller ved hjælp af simple redskaber. Når du har formgivet din genstand, skal den i ovnen og brændes, så du bagefter kan dekorere dit keramik med dit personlige præg. 

Hvis du er indforstået med basisteknikkerne, kan du med et drejekursus, lære at dreje kopper, krus og skåle, så du kan forbedre dine kreationer endnu mere. 

Du vil være sikret at komme hjem efter et keramik kursus med smukke kreationer, som du kan dekorere din bolig i København med eller forære væk til nogen, du holder af. 

 

 

HVORFOR VÆLGE KERAMIK HOS ARTA Copenhagen? 

Hos ARTA Copenhagen er der rig mulighed for at give sig i kast med alverdens projekter. Her er der ingen, som vil kigge undrende på dine kreationer. Du kan forme, farve eller glasere, præcis som du lyster. Du er med i hele processen fra start til slut, det vil sige, at du er med til at forme dit fremtidige keramik kunstværk, lige som det passer dig. 

Hvorfor vælge et keramik kursus hos os? Jo, hos os kan du finde et forløb eller kursus, som passer til alle typer af niveauer. Er du nybegynder i keramik og det at lege med ler, eller er du ret øvet og ved lige præcis, hvordan en drejeskive fungerer. Jamen, så vil vi med glæde byde jer velkommen i vores lokaler. 

Yderligere kan du tage alle under armen, både familie, venner, børn eller en date, måske? Det brede niveau og vores dygtige kunsthåndværkere er altid klar på at give en hånd med eller sparre med jer, om hvordan jeres keramik kan få sit fulde potentiale. 

Som sagt er vores keramik kursus tiltænkt alle niveauer og aldre, så lige meget hvem du vælger at tage med som kompagnon, kan det lade sig gøre hos ARTA Copenhagen.