KERAMIK CAFÉ – ET STED MED MANGE MULIGHEDER

By Arta Copenhagen

I vores keramik café er der plads til at udfolde sin kreativitet med alt, hvad hjertet begærer.

Drømmer du om at dreje dine egne genstande i keramik? Så er du altid velkommen i vores keramikværksted med enten ARTA Keramikpas eller et medlemskab. 

Du vil opleve en kreativ café i hyggelige omgivelser, hvor mulighederne er mange, og hvor kun fantasien sætter grænser. Så har du mod på at begive dig ud på et kreativt eventyr, hvor farverne og evnerne får frit løb, og hvor du kan være 100 procent dig selv? Så tag et smut forbi ARTA Copenhagen i København. 

Du vil i vores keramik café kunne opleve et sted, hvor der altid vil være plads til dig i vores forskellige værksteder. Om du kommer alene eller i gruppe, vil der være rig mulighed for at give sig i kast med forskellige kreative færdigheder.

Hos ARTA Copenhagen har du mulighed for at fordybe dig i dit arbejde og lade din kreativitet få frit løb. Vi mener, at kreativitet findes i os alle, det er bare med at sætte håndværket på dagsordenen og overgive dig til fantasien i vores hyggelige omgivelser. 

Hos os handler det ikke om at være den bedste, men i stedet give dig selv tid til at prøve dig frem, og have mod på at lege med dit arbejde i trygge rammer. Og når det kommer til keramik, er der ikke så mange regler, og derfor er det også perfekt, hvis du bare gerne vil have et lille pusterum fra hverdagens strabadser i København. 

ET STED MED MANGE MULIGHEDER 

I vores keramik café er der plads til alle uanset alder eller færdigheder. Vi tilbyder nemlig kurser til alle niveauer og aktiviteter. Hvis du eksempelvis ønsker at udvikle dine evner indenfor keramik, har du mulighed for at deltage i forskellige workshops, hvor du kan vælge mellem kurser, hele forløb eller mere intensive teknik sessioner. 

Vores dygtige personale vil altid stå klar til at hjælpe med spørgsmål, teknikker og gode råd. 

KERAMIK CAFÉ I KØBENHAVN 

ARTA Copenhagen er et socialt samlingssted i København, hvor man har mulighed for at spare med andre og samtidig dygtiggøre sig med hinanden. Hvis du har brug for en pause, vil du altid have mulighed for at nyde en god kop kaffe eller andet godt i vores hyggelige Café. 

Vi har opsat de helt rette rammer til at udfolde sig kreativt, og vi har vores kyndige kunsthåndværkere og vejledere, som til enhver tid står klar til at hjælpe dig, hvis du har begivet dig ud i keramikkens kunst for første gang, eller hvis du er en rigtig kunstner, der bare har brug for lidt sparring eller en lille snak om keramik. 

I vores keramik café i København skal der absolut være plads til alle, og derfor har vi også fokus på at gøre det til et indbydende og velkommende sted, hvor man kan begå sig i sit eget tempo. Keramik behøver ikke at være en lang og kedsommelig affære, det kan gøres sjovt og udfordrende for enhver – stor som lille, ung som gammel. 

Du har mulighed for at besøge vores café til en kreativ eftermiddag eller tilmelde dig en medlemsaftale, så du altid kan komme forbi og lade kreativiteten blomstre. Vi er placeret på Østerbro og har åbent tirsdag-torsdag: 12:00-20:00, fredag – søndag: 10:00-17:00, og udvalgte helligdage: 10:00-17:00.

KOM OG LAV KERAMIK MED OS I KØBENHAVN 

Du har mulighed for at besøge vores café til en kreativ eftermiddag eller tilmelde dig en medlemsaftale, så du altid kan komme forbi og lade kreativiteten blomstre. Vi er placeret på Østerbro og har åbent tirsdag-torsdag: 12:00-20:00, fredag – søndag: 10:00-17:00, og udvalgte helligdage: 10:00-17:00.

Så tag din bedste, kreative ven eller hele familien med under armen, når der skal laves keramik eller andet kreativt håndværk i København og få en skøn oplevelse og kvalitetstid med dem, du holder af. 

HAR DU BRUG FOR RÅD OG VEJLEDNING? 

I vores keramik café er der plads til alle dine legerier. Faktisk tror vi på, at legerierne er en af vejene til at skabe unikke genstande, der enten undersøger, betragter eller fortolker de omgivelser, vi er en del af. Og du er bestemt ikke alene med dine legerier. 

For i vores keramik café og vores øvrige værksteder vil du blive mødt af vores mange, dygtige kunsthåndværkere i de åbne vejledningstider. Alle kommer med unikke historier og erfaringer indenfor deres håndværk.

Du kan møde ansigterne bag legerierne på vores hjemmeside eller på Instagram, hvor vi løbende præsenterer dig for de dygtige håndværkere bag. 

Kommer du udenfor kunsthåndværkernes vejledningstider, er der intet at frygte. Vores dygtige værter står nemlig klar til at tage dig i hånden og hjælpe med materialevalg, retning og udtryk for dine kreative udfoldelser. 

På vores hjememside, kan du læse mere om drejeskive keramik, håndlavet keramik, akrylmaling, malekursus København, tegnekursus København, keramik København, keramik krus, hvad kan man lave i København, DYI – ideer til gør det selv projekter, aktiviteter for familien, håndarbejde eller date idéer i København. 

ARTA - ET GODT SVAR PÅ, HVAD MAN KAN LAVE I KØBENHAVN 

Prøv noget nyt og udforsk dine kreative egenskaber i vores værksteder. Kig forbi os et stenkast fra søerne på Ryesgade 113, Østerbro. Alle er velkommen – tænk mindre og leg mere. 

FLERE VÆRKSTEDER SAMLET ET STED 

Spørgsmålet som: “Hvad kan man lave i København?”, er noget de fleste tænker over, både hvis de bor i København eller hvis de er på besøg, og det er ofte svært at finde en aktivitet, hvor du dækker flere behov på én gang, men det har vi løst for dig. 

Da vi har flere keramik værksteder, kan I bruge vores drejeskiver til at fordybe jer i ler og drejeteknikker, samtidig med resten af jer former jeres egne skulpturer eller glasere brændte værker. 

Tag dine venner, familie, dit fodboldhold eller dine studiekammerater med, og I får plads til at prøve noget nyt i København. Udfordre jer selv og jeres kreative egenskaber. 

HVERDAGEN I KØBENHAVN - HVAD KAN MAN LAVE? 

Ikke nok med at ARTA Copenhagen er det perfekte sted for et godt arrangement, hvor I i fællesskab fordyber jer i kreative kundskaber, men der er også mulighed for at blive et fast medlem af den kreative familie. 

Er du den kreative type, der elsker at udforske dine ideer, og ikke ved, hvad man kan lave i København, så er ARTA Copenhagen lige noget for dig. Som medlem har du fuld adgang til alle værksteder i vores åbningstider.  

Du kan med et medlemskab både få adgang til kurser, ekspertise fra dygtige kunsthåndværkere og medlemsrabatter på materialer og vores løbende events. 

Lyder det som noget for din krøllede hjerne, og kan du ikke vente med at få gang i at skabe håndlavet keramik, så kan du allerede i dag melde dig ind og få adgang med det samme, så du kan komme i gang med at slippe din fantasi løs. 

Mens du venter, eller stadig er i tvivl om, hvad man kan lave i København, kan du lade dig drage af vores sociale univers på instagram og få inspiration til dit næste kunsthåndværk eller aktivitet.