HÅNDLAVET KERAMIK

HÅNDLAVET KERAMIK

By Arta Copenhagen

Kom og vær med. 

Når du laver dit keramik i hånden kan alt opstå, du kan nemlig lave de smukkeste uperfekte glaseringer og former. 

LAV SMUKT HÅNDLAVET KERAMIK TIL HJEMMET 

Du kan forme håndlavede skåle, finurlige kopper og skæve vaser, kun fantasien sætter grænsen. 

Der er mange fordele ved at lave håndlavet keramik, i stedet for at købe det gængse keramik alle har derhjemme. Håndlavet keramik er med til at udfordre den klassiske, nordiske og minimalistiske stil, som ofte er kendetegn for dansk interiør. Med håndlavet keramik kan du pryde dit hjem med personlige, levende og autentiske genstande, som dine besøgende vil misunde. 

Håndlavet keramik er nemlig unikt, da man ofte ikke vil opleve at finde to genstande der er fuldkommen ens. Hver genstand udtrykker nemlig noget helt særligt, og har med deres farver, former og mønstre noget forskelligt at byde ind med. 

BESØG ARTA Copenhagen TIL EN DAG I KERAMIKKENS TEGN 

Hvad kunne være bedre end at kunne lave dit eget keramik i hånden. Hos ARTA Copenhagen er det præcis det, du har mulighed for. Har kan du besøge vores flotte værksted, hvor du kan kreere smukke og unikke genstande, som du kan pynte dit hjem med eller give til en, du holder af. 

Du har også mulighed for, at deltage i keramik kurser, hvor vores dygtige kunsthåndværkere står klar til at hjælpe samt vejlede i keramikkens mange teknikker. Det kan være, hvordan man bruger drejeskiven, glaserer og brænder sit keramik. Ved at arbejde i samspil med andre, giver det mulighed for, at blive inspireret af andres håndlavede keramik og hvilke teknikker de gør brug af. 

Kig forbi vores værksted og eksperimenter med at lave dit keramik helt fra bunden, der er nemlig noget særligt ved at få ler mellem hænderne, som til sidst bliver til et færdigt produkt. 

FÅ INSPIRATION AF KERAMIKKENS MANGE MULIGHEDER 

Du kan som sagt lave mange forskellige former for keramik, lige fra de klassiske genstande som kopper, vaser og skåle. Du kan også forsøge at begive dig ud i avancerede håndlavede genstande som skulpturer, kander eller lysestager. 

Hvis du føler at du har lyst til at prøve noget nyt, kan du begive dig ud i teknikken at lave krøllet keramik. Her ruller du først dit ler meget tyndt, hvor du derefter former det så det ligner krøllet papir. Med denne teknik kan du lave smukke, unikke kopper eller vaser, og give dine genstande et “uperfekt” udtryk. 

Når du har formet dit håndlavet keramik med eller uden drejeskive, findes der mange forskellige teknikker til at glasere med. Alle teknikker giver et unikt og æstetisk udtryk, om du vælger en farve som giver et blankt eller mat look, du kan tilmed også dyppe din genstand i maling eller sprøjte det på. 

Læg vejen forbi ARTA Copenhagen og opdag hvordan håndlavet keramik kan bidrage med noget helt særligt. 

FREMRAGENDE VÆRKSTED TIL KREATIVE MENNESKER 

ARTA Copenhagen er et fremragende værksted til kreative mennesker, hvor de kan hænge ud og bruge deres kreative evner. Et medie har været forbi, som tester og laver guides om services, produkter forskellige kursus og meget mere. Her udtaler de at det er hyggelige omgivelser man befinder sig i, at der er alt hvad man skal bruge og at man kan få hjælp undervejs, hvis man har brug for dette. 

SJOV FOR ALLE 

Har du prøvet alle de aktive aktiviteter i København, såsom go-kart og paintball og savner en mere rolig og fordybende aktivitet til dit næste firmaevent, så vend blikket mod ARTA Copenhagen. I vores kreative værksteder er der plads til alle kreative udfoldelser i alt fra keramik til billedkunst. Det er derfor det perfekte sted for dit firma med alsidighed, da de fleste kan være med. 

Hos ARTA Copenhagen behøver du ikke være professionel keramiker eller kunstner, du kan også bare have lyst til at lege dig frem med dine kreative egenskaber – tænk mindre og leg mere til dit næste firmaevent i København. 

VI SØRGER FOR KREATIVE AKTIVITETER I KØBENHAVN 

Vi imødekommer alle ideer og har blandt andet skabt rum for, at du, på mere utraditionel vis, kan være kreativ til dit firmaevent i København. I vores lokaler kan du, til dit event med dit firma, eksperimentere med farver, materialer og teknikker. I vores kælder finder I et stort rum, hvor I får mulighed for i fællesskab at kaste og sprøjte med maling og forsøge dig med graffiti – på lovlig vis. 

Hvis I til jeres firmaevent i København mangler lidt at være fælles om, kan I sætte jer til rette ved vores drejebænke og udforme jeres helt egne lerkrukker, kopper, skåle og hvad end fantasien byder på. Du finder hurtigt ud af, hvem der har hænderne skruet korrekt på.