FORDELENE VED AT LAVE KERAMIK

By Arta Copenhagen

At lave keramik har faktisk langt flere fordele, end du måske lige går og forestiller dig. Udover at du kommer hjem med smukke kreationer, som kan pryde din bolig, så kan et keramik kursus også være med til at øge din trivsel. 

Ved at arbejde med keramik på et af vores kurser kommer du nemlig i flow, hvilket er en tilstand, der kan få dig til at glemme tid og sted. Du vil på kurset udelukkende koncentrere dig om netop det kreative projekt, du sidder med. Keramikken vil opsluge din opmærksomhed, hvilket kan få dig til at glemme hverdagens problemer og udfordringer for en stund. 

En anden rigtig god grund til at du skal deltage i et af vores keramik kurser er, at arbejdet med keramik faktisk kan være med til at øge din intelligens. Ja, du læste rigtigt! For at opbygge nye hjerneceller er det nemlig vigtigt, at man også lærer noget nyt, og som sagt handler det ikke om at være den bedste hos os – det handler bare om at have det sjovt og være kreativ. 

At fordybe sig i et kreativt og materielt projekt, som du kommer til, hvis du deltager på et af vores keramik kurser, vil også øge din koncentrationsevne. Derudover kan det at sidde med en klump ler i hånden faktisk virke lindrende på sygdomme, såsom depression, stress og angst. I skabelsesprocessen vil dit nervesystem nemlig blive beroliget, fordi du udelukkende har fokus på én ting i lang tid, hvilket hjælper dig med at være tilstede i nuet. 

Selvom du måske ikke lige havde tænkt over det, så er der altså rigtig mange fordele ved at deltage i et af vores keramik kurser, og vi glæder os meget til at tage imod dig hos ARTA Copenhagen på Ryesgade!