FAMILIEAKTIVIVITETER

By Arta Copenhagen

Mangler du ideer til hvad du kan lave af familie aktiviteter hvor hele familien kan være med og alle aldre har mulighed for at deltage? Så kunne det være at i skulle overveje at slippe kreativiteten løs og udfolde den i ARTA Copenhagen universet. Vi har nemlig forskellige værksteder til alle slags lege. 

FAMILIE AKTIVITETER TIL ALLE ALDRE 

Her er der fri mulighed for, at give sig i kast med både store og små projekter. Hvor du både på egen hånd eller som en familie oplevelse, har mulighed for at kreere både store og små ideer til virkelighed. Dyk ned i vores kreative billedkunst univers, hvor der er rig mulighed for at sprøjte, dyppe eller pensle i alle farver. 

Her sætter kun fantasien grænser for hvad end du kan finde på af alternative mønstre, teknikker og præge med dit helt eget udtryk. Det her er altså en af de eneste familie aktiviteter hvor alle kan være med og endda får noget med sig hjem. For uanset hvilke af vores værksteder du bruger tid i, er der altid skønne udkom. 

Du kan lave skønt keramik som både pynter og er brugbart derhjemme, mangler du inspiration til hvad det kunne være? Kan du få massere af inspiration i vores studier eller af vores dygtige kunsthåndværkere, som kan vejlede dig eller din familie så jeres håndværk bliver udfoldet på rette vis. 

Med udgangspunkt i det, kan du skabe dit eget unikke håndværk som kan pifte hjemmet op samtidig med, at det er en af de mere kreative familie aktiviteter man kan kaste sig ud i. 

MANGLER DU INSPIRATION TIL FAMILIE AKTIVITETER? 

Så hvis det lyder som en god oplevelse for din familie, er det bare med at komme afsted til ARTA Copenhagen, vi er placeret i København og er et godt sted at besøge, både hen over ferien eller i hverdagen, hvis du mangler en aktivitet som kan give minder for livet. Der er nemlig massere af familievenlige legerier, der kan give smukt håndværk med hjem. 

Her handler det om mindeværdige oplevelser og legerier for alle familiemedlemmer, som gør indtryk på både krop og sind. 


BLIV EN DEL AF UNIVERSET 

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder. 

 

 

NYE IDEER TIL FAMILIEAKTIVITETER

Mangler du ideer til hvad du kan lave af familie aktiviteter hvor hele familien kan være med og alle aldre har mulighed for at deltage? Så kunne det være at i skulle overveje at slippe kreativiteten løs og udfolde den i ARTA Copenhagen universet. Vi har nemlig forskellige værksteder til alle slags lege. 

SJOVE OPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN 

Lyder alt det ovenstående som noget du godt gad at udfordre din familie med? Så tag dine børn og din samlever, og måske endda også bedsteforældrene, med dig ned i vores værksteder, og så hjælper vores kyndige kunsthåndværkere jer med at finde de helt rette aktiviteter for familien. 

Vi lover en sjov og kreativ dag med aktiviteter for hele familien, som vil give sjove oplevelser, der vil bringe barnet frem i selv den ældste sjæl. 

I mellemtiden kan du se meget mere til vores kreative verden for både store og små på Instagram. Her poster vi løbende om events, aktiviteter for hele familien og meget, meget mere, som kan inspirere dig og familien til at lave flere kreative og sjove indendørs aktiviteter sammen. 

SJOVE AKTIVITETER FOR BØRN OG VOKSNE 

Hvis du går og leder efter et sted, hvor du både som voksne kan udtrykke din kreative sjæl på forskellige måder, og hvor dine børn også kan være med? Så har du fundet det helt rigtige sted! 

Her hos ARTA Copenhagen har vi sjove aktiviteter, der både er lærerige for børn og voksne, og derfor kan du uden problemer tage hele familien med ned i vores værksteder, hvor vi tilbyder alle mulige former for kreative aktiviteter, der kan få enhver grå regnvejrsdag til at synes lysere. 

Du kan også tage dine venner og veninder med under armen og prøve vores sjove aktiviteter af. Der er nok at lave, og hvem ved; måske lærer du noget nyt eller finder din næste hobby. 

MANGE SJOVE AKTIVITETER MED ET MEDLEMSKAB 

Du kan helt uden den store forpligtelse komme ned forbi vores værksteder i vores 1100 kvadratmeter store studie på Ryesgade på Østerbro, hvor du kan prøve dig frem med kreative projekter, helt uden et medlemskab. Man kan nemlig sagten købe et ARTA Keramikpass, hvor du kan komme ind og prøve de forskellige håndværk af. 

Med et medlemskab til ARTA Copenhagen’s mange sjove aktiviteter har du visse fordele, som du naturligvis hverken vil eller bør gå glip af. 

Hvis du tilmelder dig vores medlemssystem, vil du jævnligt få tilbudt medlemsrabatter, få invitationer til events og mere information om, hvor og hvornår du kan deltage i sjove aktiviteter i vores værksteder.