AKTIVITETER FOR BØRN OG UNGE

By Arta Copenhagen

Leder du efter nogle kreative aktiviteter for børn, der både er sjove og givende?

Så kunne du og dine børn eller børnebørn komme et smut forbi vores værksteder, hvor vi har med alle mulige spændende kunsthåndværker at gøre. 

Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter til både børn og voksne, og derfor er der helt sikkert noget, som både du og dit barn kunne finde sjovt og lærerigt, når I besøger vores værksteder på Ryesgade på Østerbro. 

Vores kunsthåndværkere står naturligvis klar til at give en hjælpende hånd, med hvad end I kunne finde sjovt at lave. 

Med et medlemskab hos ARTA Copenhagen kan I til enhver tid komme forbi og lave videre på jeres kreative projekter - inden for åbningstiderne, naturligvis. Du kan nemt og hurtigt tilmelde både dig og dine børn. 

Kom og vær med! 

Medlemskab til aktiviteter for børn 

Du kan enten få et medlemskab, hvor der månedligt betales for adgang til værkstederne, medlemsrabatter og billig undervisning. Ønsker du ikke at tilmelde dig før, at du er sikker på, at vores aktiviteter for børn er noget for dine børn, så kan du også købe et ARTA Keramikpas, hvis du og dine børn kan komme ind og prøve vores aktiviteter, inden I bestemmer jer. 

Kom og vær med til vores aktiviteter for børn 

I er altid velkommen til at komme forbi og afprøve jeres kreative evner i vores værksteder. Dørene står åbne, og vores kunsthåndværkere tager gerne imod jer, når i kommer. 

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores aktiviteter for børn handler om, så er du altid velkommen til at kontakte os. 

Hvis I allerede har købt et ARTA Keramikpas, så kan I i mellemtiden se med på vores sociale medier, Facebook og Instagram, hvor vi løbende opdaterer om nyheder, fede projekter og rabatter, som du som medlem kan nyde godt af. 

Vi glæder os til at ser alle - store som små! 

Bliv en del af universet! Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.