TEAMBUILIDING I NORDSJÆLLAND

af Arta Copenhagen

Selvom vores studio ikke ligger i Nordsjælland, men faktisk på Ryesgade i København Ø, så kan du med fordel lave teambuilding hos os. Hos ARTA Copenhagen kan vi nemlig tilbyde flere forskellige sjove og udfordrende øvelser og aktiviteter, der helt sikkert ikke er noget, dine kollegaer har prøvet som teambuilding før. 

Vi vil nemlig få jer til at lege rundt med jeres kreativitet og bringe jeres kreative sjæle i hopla. Teambuilding hos ARTA Copenhagen handler nemlig i høj grad om at slippe sin indre kreative sjæl løs, lade kreativiteten og grinene flyde, mens I sammen får skabt flotte, dekorative og brugbare kreationer i ler med kyndig vejledning fra vores undervisere. 

HVAD ER TEAMBUILDING? 

Teambuilding er forskellige aktiviteter og øvelser, der er med til at ryste en gruppe mennesker sammen, ved at udsætte dem for situationer, hvor de skal samarbejde om at finde en god løsning. Derfor er teambuilding også en populær disciplin hos mange virksomheder, hvor man ønsker et godt arbejdsmiljø. 

HVORDAN FOREGÅR TEAMBUILDING HOS ARTA ?

Hos ARTA Copenhagen vil teambuilding bestå af forskellige aktiviteter og øvelser med ler. Her vil teamet blive præsenteret for forskellige teknikker og udfordringer, som skal være med til at ryste teamet sammen. Dette gøres med arbejde med ler, og derfor kan du også være sikker på at kunne bruge din kreativitet. 

SKAB KREATIONER OG SMIL I VORES VÆRKSTED 

Arbejde med din kreative sjæl behøver hverken at være perfekt eller have specifikke elementer. Det er fuldstændig op til dig, hvad du vil lave. Når din virksomhed kommer forbi os til teambuilding, vil vi hjælpe jer med at lave nogle flotte kreationer i hyggelige omgivelser. 

Det vigtigste for os er, at I hygger jer og får lært hinanden at kende, mens I er i vores værksteder. Vi synes nemlig ikke, at teambuilding altid skal være fysisk krævende. Det kan lige så vel være mentalt udfordrende eller være en udfordring for kreativiteten eller sjælen. 

Hvis I vil høre mere om, hvad vores teambuilding kan, så kan I med fordel kontakte os, eller komme forbi til en lille forsmag i vores værksted på Ryesgade 113, 2100 København Ø. 

HVILKE SJOVE AKTIVITETER TILBYDER ARTA Copenhagen? 

Foruden sjove aktiviteter og events for firmaer såvel som for private, samt teambuilding, så kan du også selv komme forbi til forskellige øvelser og kurser med ler, maling og andre sjove legerier. 

HVAD HANDLER TEAMBUILDING OM? 

Teambuilding handler i bund og grund om at få ryste dig og dine kollegaer eller et andet team sammen, så I kan lære hinanden bedre at kende. Typisk handler det om at blive sat i uvante situationer, hvor I skal samarbejde om at finde en løsning, men hos ARTA Copenhagen handler det mere om at skabe noget og lade kreativiteten flyde.