POLTERABEND IDEER - FORM EN UFORGLEMMELIG KREATIV DAG

af Arta Copenhagen

Det kan være hårdt arbejde at skulle planlægge en hel dag med aktiviteter og sjove indslag, hvis man står for en polterabend for en, man kender. Vi har derfor samlet en række ideer til, hvad man kan lave på en polterabend af sjove aktiviteter, der sent vil blive glemt. 

Hos ARTA Copenhagen tilbyder vi både en pakkeløsning, som består af et servicepersonale og en valgfri disciplin, som eksempelvis kan være indenfor keramik. Kontakt os endelig, for at høre mere om de mange muligheder.  

Vi tilbyder løsninger, hvor du selv kan komme med ideer og skræddersy oplevelsen eller dagen ud fra særlige behov, budgetter og præferencer. Her får du en dedikeret eventplanlægger til at planlægge en begivenhedsrig dag for dig. 

SKAB NOGET KREATIVT SAMMEN 

En af vores populære polterabend ideer er, at alle laver et fælles værk sammen, som enten kan være til bruden eller brudgommen, som kan minde dem om den mindeværdige dag og dem, der var med til at gøre den speciel. Her er det kun fantasien, der sætter grænser for de ideer, der kan komme til livs på lærredet. 

En uforglemmelig dag må være målet for alle, der arrangerer en polterabend. Dagen er til ære for hovedpersonen, bruden eller brudgommen, og kan med fordel bære præg af vedkommendes interesser eller noget, som er udenfor deres komfortzone. Vær derfor ikke bange for at finde på nogle indslag, der kan ruske lidt op i stemningen eller som er specielt lavet til hovedpersonen. 

Hos ARTA Copenhagen er alle velkomne i forbindelse med en polterabend – både mænd og kvinder, øvede eller nybegyndere. Vi lægger gerne lokaler, redskaber og skønt personale til at danne rammen om den specielle dag. Det gør kun oplevelsen sjovere, hvis deltagerne bliver udfordret på både kreativitet, håndværk og sjove ideer. Derudover er det en oplevelse, som resulterer i et materielt minde, der kan tages med hjem. 

Vi vil rigtig gerne stå for en uforglemmelig dag sammen med jer, hvor I kan udfolde jeres ideer til en hyggelig og kreativ polterabend. Kontakt os gerne på telefon: 31 41 19 13 for at høre mere, hvis du skulle have yderligere spørgsmål. Vi står hellere end gerne til rådighed. 

FAQ POLTERABEND IDEER 

HVORFOR HOLDER MAN POLTERABEND? 

Man holder traditionelt set en polterabend for at skræmme onde ånder væk, så brylluppet bliver vellykket. I dag holder man begivenheden for at ære og vise sin støtte til bruden og brudgommens forestående vielse. Man arrangerer derfor en speciel dag for vedkommende, der skal giftes. 

 

HVAD SKAL MAN LAVE PÅ EN POLTERABEND? 

Man laver alverdens ting på en polterabend for at gøre dagen festlig for bruden eller brudgommen. Vi foreslå, at begivenheden udfolder sig i et kreativt projekt i vores værksted, hvor I i fællesskab får skabt enten ét samlet eller flere kreative værker ud fra gode ideer, der kan gøre dagen særlig og mindeværdig. 

HVAD KOSTER EN POLTERABEND HOS ARTA Copenhagen? 

Som arrangør af en polterabend kan man selv nogenlunde fastslå, hvad en polterabend skal koste. Som nævnt tilbyder vi en pakke, per deltager. Men det kan også være op til dig at skræddersy dagen, så du selv kan bestemme, hvor meget arrangementet skal koste. 

POLTERABEND KØBENHAVN 

Skal du planlægge polterabend i København? Og kunne I godt tænke jer en aktivitet i løbet af den begivenhedsrige dag, hvor alle i selskabet kan udforske og udfordre deres kreative side? Så skal I måske en tur forbi ARTA Copenhagen. 

Hos os har I frie rammer til at udfordre og udforske jeres kreativitet, og måske endda lave et fælles værk, som kan minde bruden eller gommen om den særlige dag? 

AKTIVITETER TIL ETHVERT SELSKAB 

Det kan være svært at komme på de rigtig gode idéer og aktiviteter til en polterabend i København. Derfor gør vi det lidt lettere. 

Tag en tur forbi ARTA Copenhagen og vores værkstedet når I afholder polterabend i København og slip jeres inde keramiker løs. Måske bruden har en drøm om at lære at bruge drejebænken? Så er det oplagt at arrangere et workshop, hvor en af vores dygtige kunsthåndværkere guider jer gennem hele processen. 

Alle er velkommen – mænd som kvinder – øvede som begyndere. En ting er dog sikkert, og det er, at I er garanteret en sjov og anderledes polterabend aktivitet, som med sikkerhed vil bringe både smil, grin, sjove idéer og gode minder med sig. 

LYDER DET SOM NOGET FOR JER? 

Kunne I tænke jer af udfordre jeres egen kreativitet? Så er I altid velkommen til at kontakte os og høre mere. Sammen planlægger og fastlægger vi dagens aktiviteter, der med sikkerhed bliver sjov og fuld af gode oplevelser.