PERSONLIGE GAVER - LAV KREATIVE GAVER HOS ARTA Copenhagen

af Arta Copenhagen

Står du overfor endnu en fejring – måske en rund fødselsdag, et jubilæum, en bryllupsdag, årsdag eller noget helt femte -, der kræver de helt rette og meget personlige gaver? Så kan det værre, at du selv skal hoppe i værkstedet og skabe dine gaver selv. 

LAV PERSONLIGE GAVER FRA BUNDEN 

Hvis du er frisk på det, så er vi helt sikre på, at modtageren vil blive meget glad for personlige gaver, som du selv har lavet fra bunden. Om det er personlige gave til kæresten, til mor og far, eller en helt tredje. 

Vores værksteder har masser at byde på, og derfor er der helt sikkert også noget sjovt at give sig i kast med, når du skal lave personlige gaver fra brunden til ham eller hende. 

I vores keramikværksted, kan du selv dreje en smuk skulptur, et keramik krus eller en vase, som du efterfølgende kan male, når den er blevet brændt. Har du ikke selv mod på at udforme keramikken, så har du også mulighed for blot at male på keramik. 

Uanset hvad, så er der hjælp at hente hos ARTA Copenhagen. Vi har nemlig erfarne folk, som kan hjælpe dig i gang med processen, hjælpe dig undervejs og selvfølgelig også med afslutningen af projektet. 

PERSONLIG GAVE TIL HENDE - LAV GAVER HOS ARTA Copenhagen 

En personlig gave til hende er en god måde at vise, hvor meget hun betyder for dig. Hos ARTA Copenhagen kan du lave personlige gaver i vores kreative værksteder. 

FIND DEN PERFEKTE GAVE TIL HENDE, DU HOLDER AF 

En gave lavet specifikt til en man holder af, og som man har brugt tid på at kreere, vil ofte betyde langt mere, end den, man køber. 

Med en personlig gave kan man vise, hvor godt man kender ens veninde, mor eller kæreste, ved netop at lave en gave, som man ved, at personen vil blive glad for. Derudover vil det vise, hvor meget man holder af personen, ved at give en personlig gave, som man har brugt tid på at lave. 

En personlig gave er en, som matcher personligheden på den, man ønsker at give gaven til. Her kan du tænke på hendes interesser, hobbyer, hendes hjem, og hvad hun ellers godt kan lide. 

For at skabe en gave, som er personlig, skal du ikke være bange for at tænke ud af boksen og overraske hende. Hvis du vælger at lave en gave, som hun slet ikke forventer, kan hun føle, at du har tænkt på hende og det, som vil gøre hende glad. 

Hos ARTA Copenhagen kan du lave din helt egen personlige gave i vores mange værksteder. 

LAV SMUKKE PERSONLIGE GAVER HOS ARTA Copenhagen 

ARTA Copenhagen er et kreativt univers, hvor du, i vores værksteder, kan lave en masse forskellige kreative ting, heriblandt personlige gaver til hende, du holder af. 

I vores værkstedet kan du kreere vidunderligt keramik og give en personlig gave i form af en vase, en skål, eller en kop. Hvis hun drikker meget kaffe, vil en smuk kaffekop være en god og personlig gave, som gør, at hun vil tænke på dig, hver gang hun drikker af den. 

Du kan også lave en vase på drejeskive og glasere den i hendes yndlingsfarve. Med en smuk buket blomster til, vil denne helt sikkert få hende til at føle sig elsket. 

Besøg ARTA Copenhagen hver dag på Ryesgade 113, 2100 på Østerbro i København.
Skriv til os på arta@artacopenhagen.com eller ring på +45 31 41 19 13 og hør mere om, hvad vi tilbyder. 

PERSONLIGE GAVER - LAV KREATIVE GAVER HOS ARTA Copenhagen 

Står du overfor endnu en fejring – måske en rund fødselsdag, et jubilæum, en bryllupsdag, årsdag eller noget helt femte -, der kræver de helt rette og meget personlige gaver? Så kan det værre, at du selv skal hoppe i værkstedet og skabe dine gaver selv. 

KERAMIK KURSUS SOM GAVE? 

Du kan også købe et gavekort til en oplevelse i vores lokaler i København, så du kan overraske en god ven eller kæreste med et keramik kursus. 

Har du en ide til et stykke keramik, som du vil give i gave? Det kan være, at en, du har kær, altid har ønsket sig et stykke keramik med smuk håndmalet maling, som ikke er til at finde i nogen butikker. Så er det heldigt du har været til keramik kursus hos os, hvor alt er muligt. 

Personliggør din gave hos ARTA Copenhagen, eller få inspiration blandt det fællesskab, man får blandt alle dem, som deltager i vores keramik kursus. Vi elsker at bringe glæde ud og ved, at hvad end du vælger at lave en gave eller give en oplevelse som gave, så er der helt sikkert ikke et øje tørt.