FIRMAEVENTS

FIRMAEVENTS

af Arta Copenhagen

MØD VORES KUNSTNERISKE HÅNDVÆRKERE INDEN DIT FIRMAEVENT 

Lyder det spændende at prøve kræfter med det kreative, fremfor at skulle have puls og fart på programmet til dit næste firmaevent, og, hvis ikke andet, savner at kunne differentiere i aktiviteterne i løbet af et arrangement med dit firma, så kom til os. 

Du kan læse meget mere om vores kunsthåndværkere, og hvad de hver især kan tilbyde vores kreative sjæle i værkstederne, og hvad de kan hjælpe dig med til dit firmaevent i København

Er du i planlægningsfasen? Du er altid velkommen til at stikke hovedet ned forbi på Ryesgade 113 i København Ø og se nærmere på vores 1100 kvm, og lade dig inspirere af de 4 værksteder. 

ER DU BLEVET BIDT AF KREATIVITETEN EFTER DIT FIRMAEVENT? 

Du er måske ikke den første, der har fået smag for den skønne måde at fordybe sig på efter at have deltaget i den aktivitet dit firma har afholdt eller det firmaevent i København, som du selv har arrangeret – og vi kan godt forstå det. Du kan i mellemtiden også stikke snuden indenfor i vores sociale univers på instagram og lade dig inspirere af alle de kreative aktiviteter. 

 

PLANLÆG DIT NÆSTE FIRMAARRANGEMENT I KØBENHAVN HOS OS 

Planlægger du dit næste firmaarrangement hos os, så vil dine medarbejdere eller kollegaer møde en masse kreative udfordringer, der på individuel vis kan løses på mange forskellige måder. 

Vores erfarne og dygtige kunsthåndværkere vil give jer kyndig vejledning i, hvordan de forskellige kurser og teknikker anvendes og udføres. Således vil jeres firmaarrangement blive både lærerigt og sjovt, da I vil komme i kontakt med jeres kreative sjæl, som måske ikke så tit får lov til at komme ud og lege i den hektiske hverdag. 

LYDER DET SOM ET FIRMAARRANGEMENT FOR DIG I KØBENHAVN? 

Vi håber, at ovenstående har inspireret dig til at tænke anderledes i forhold til dit næste firmaarrangement i København. Og hvis vores værksteder lyder som noget for dig, så kontakt os endelig. 

Vi kan byde på hele 1100 kvadratmeter af kreativ udfoldelse, og derfor er vi også sikre på, at der er noget for enhver smag og kreativ sjæl til dit firmaarrangement hos os. 

Du kan også følge med i, hvad det er vi går og fifler med til hverdag i København på vores instagram, hvor vi jævnligt deler billeder og opslag. 

SKAB NOGET MED HÆNDERNE SAMMEN MED DINE KOLLEGER 

Vi stiller derfor rammerne til rådighed for, at du og dine kolleger kan udforske jeres kreativitet – sammen eller hver for sig. Efter at have valgt at deltage i en workshop eller lave teambuilding hos os, afsætter vi en projektplanlægger til at tage fat i jer og sammensætte arrangementet ud fra jeres helt egne ønsker og behov. 

Vi er ét stort hus med en masse kreative discipliner, og derfor er det næsten kun fantasien, der kan sætte grænser for, hvad I ønsker at arbejde med. 

INDIVIDUELT ELLER ET FÆLLESVÆRK? 

Det er op til jer at vælge imellem at lave et “FÆLLESVÆRK” eller om I ønsker at lave jeres egne værker. Vi vil foreslå at vælge et “FÆLLESVÆRK” såsom et “Klatværk”, som er produktet af et et maleforløb med splash-art. 

Skriv til arta@artacopenhagen.com – og så laver vi det helt rigtige arrangement for netop jer.  

FIRMAAKTIVITETER FOR NYE OG GAMLE 

Står du og skal afholde firmaaktiviteter eller et firmaevent for dine medarbejdere eller kollegaer, men er du på bar bund i forhold til hvor og hvad? Så har du fundet det helt rette sted at lede. Vi tilbyder nemlig en masse fede aktiviteter, som kan aktivere virksomheden kreativt. 

Man kan bruge firmaaktiviteter til mange ting. Det kan både være til at ryste nye og gamle kollegaer sammen, eller for at lave noget socialt sammen, så hverdagen ikke bliver for grå. 

Firmaaktiviteter, også kendt som teambuilding, er således et godt værktøj til at få rystet medarbejdere sammen på kryds og tværs, da den enkelte medarbejder kommer med specifikke kompetencer, som kan være til fordel i én aktivitet, mens andre kommer med kompetencer, der er gode i en anden aktivitet. 

Dette medvirker til, at medarbejderne lærer at samarbejde på nye måder med både nye og gamle kollegaer, og på den måde bliver de også rystet tættere sammen. 

Typisk kommer firmaaktiviteter i forbindelse med andre begivenheder, såsom sommerfest, julefrokost eller andet socialt arrangement.