DATE IDEER KØBENHAVN - Få inspiration til din næste date her

af Arta Copenhagen

Der er mange fede steder, man kan tage hen på date i København, men hvis du gerne vil gøre noget ud af det, er ideer med kreative input altid løsningen. Det er ihvertfald den filosofi vi har. Vi mener, at den perfekte date indebærer legeri. Skal du overraske en du elsker med et kreativt indslag, har vi løsningen til dig. 

Kreative og sjove personligheder kræver særlige dates. Vi har alle prøvet fine restauranter og god mad i nærheden af København, men det er måske på tide at ruske op i de gamle dating måder. Hvad er sjovere end en date, hvor kreative sind og ideer får friløb? Vi synes ihvertfald, det er den perfekte middelvej til både veninder, date eller familie til en ud-over-det-sædvanlige dag. 

Du kan altid lave en personlig gave til hende eller ham, når du er kreativ i vores værksteder. 

Hvis du mangler inspiration til, hvordan din næste date skal forløbe sig, kan din kreative personlighed få frit spil. Din næste oplevelse i København behøver ikke at være en kærlighedsrelation, vi favner nemlig bredt om alle aldre, så uanset hvem du hiver med på date, eller bare mangler ideer til næste gave, lover vi gode oplevelser. 

Har du ikke nogen date, eller mangler du bare inspiration til, hvordan du kan forkæle dig selv, er vores univers nemlig også for dig. Vores koncept er ganske enkelt, du kan vælge lige præcis det medlemskab, der passer til dig eller din date. Vores dygtige kunsthåndværkere vil med glæde hjælpe dig videre med uanset hvilke lege ideer, du måtte have. 

INSPIRATION TIL NÆSTE DATE I KØBENHAVN 

Mangler du et sted du kan tage Tinder, Hinge eller personen du mødte i byen med ud? Det kan være du er træt af at gå den lange tur rundt om søerne og mangler date ideer, som ikke ender ud i akavet stilhed eller som afhænger af at mæske sig i mad. 

Hvem ved? Det kan være at du bliver helt vild med det kreative hjørne og lysten til at lege. Bliver det til en månedlig date, som vedligeholder det spirende forhold? Vi vil ihvertfald gøre vores bedste for, at der er de rette omstændigheder, så jeres potentielle kærlighed kan spire, ikke mindst for håndværket lige midt i København. 

LEG MED KREATIVE IDEER 

Dit næste lege projekt er lige i nærheden, vores værkstedshaller i København er til for dig, som elsker at slippe den kreative ånd løs, og det at få lov til at give dig i kast med forskellige projekter, hvor vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig videre. 

Befinder du dig ikke i København eller i nærheden, kan du altid tjekke dating.dk ud. De har lavet en kreativ guide på andre ideer til, hvordan du ellers kan overraske den søde person med en kreativ og mindeværdig date, som med sikkerhed kan give dig inspiration til, hvordan næste date kan foregå. 

Er du blevet inspireret og kan nærmest ikke vente med at slippe dine ulmende lege løs, hvor alle ideer er velkomne, kan du tjekke medlemskab ud i dag og booke et besøg, så din næste date, eller du selv, kan prøve kræfter af med din kreative side. 

VI HAR SAMLET ET UDPLUK AF AKTIVITETER DU KAN LAVE HOS ARTA Copenhagen 

Vores lokaler er placeret i København på Østerbro, her er der rig mulighed for, at boltre sig i vores forskellige værksteder og forsøge sig med håndværker man aldrig har prøvet før. Vi er her hele tiden og du kan både besøge os i hverdagen hvis du trænger til et afbræk eller i weekenden, når du vil slippe din indre kunstner løs. 

En af vores mest populære aktiviteter hos ARTA Copenhagen, er vores værksted hvor du kan lege med ler og keramik. Du får lov til at følge med i den sjove og finurlige proces med at lave keramik. Mangler du et lækkert indspark til boligen som er unikt, kreativt og sjovt? Så kan du komme ind i vores værksted i København. 

Her kan du danne en masse forskellige og sjove oplevelser i hele keramik universet og udsmykke den på egen vis. Du kan både hive dine venner, familie eller kolleger med til vores kreative sted eller kreerer dine egne DIY gaver til dem du holder af. Hvis du har børn, har vi også muligheder for at de kan slippe deres kreativitet løs i vores keramik univers. Kom forbi vores keramik café. 

MEDLEMSKAB TIL ET KREATIVT VÆRKSTED 

Er du nysgerrig på vores aktiviteter i København? Så kan du vælge enten at købe et medlemskab til vores værksteder, eller købe et day pass som giver dig adgang for en enkelt dag. 

Vores medlemskab fungerer egentlig på samme måde, som du kender det fra fitnesscenteret. Du kan nemlig droppe forbi os i vores åbningstider, når det passer dig, så du kan komme forbi, når din krøllede fantasi har mest brug for det. Kun ved de større arbejdsstationer skal du booke tid på forhånd. Yderligere får du: 

  •  Adgang til værkstederne, som det passer dig. 
  •  Tilmelding til undervisning, når du vil. 
  •  Medlemsrabatter på materialer og events. 

Du får altså adgang til en masse kreative, udfordrende og sjove aktiviteter i København, hvor du kan skabe dine egne værker samtidig med at få en masse oplevelser. 

Du kan komme forbi alene, med en ven, et barnebarn, en forælder eller hvem end, du kunne have lyst at dele tid med i et kreativt værksted i København. 

Læs meget mere omkring hvordan vores kreative frirum fungerer her.