Velkommen til ARTA

Velkommen til ARTA

af Arta Copenhagen

ARTA er et dynamisk og inspirerende keramikværksted beliggende på Ryesgade 113 i hjertet af København. Vi er dedikerede til at fremme keramikkunsten og give både begyndere og erfarne keramikere en platform til at udforske deres kreative potentiale.


På ARTA tilbyder vi et bredt udvalg af kurser, workshops og events, der er skræddersyet til at imødekomme forskellige behov og niveauer. Vores erfarne instruktører og kunstnere er passionerede omkring keramik og er dedikeret til at guide og inspirere vores besøgende.


Uanset om du ønsker at lære drejning af keramik, eksperimentere med forskellige glaseringsteknikker eller skulpturere fantastiske former, har ARTA faciliteterne og ekspertisen til at hjælpe dig med at nå dine mål. Vores værksted er udstyret med moderne drejeskiver, ovne og alt det nødvendige udstyr, der giver dig mulighed for at udfolde dig og skabe unikke keramiske værker.


På ARTA handler det ikke kun om at skabe keramik, det handler også om at skabe et fællesskab. Vi byder alle velkommen, uanset om du er nybegynder eller erfaren. Vores åbne og inkluderende atmosfære giver dig mulighed for at dele ideer, lære af hinanden og opbygge forbindelser med ligesindede mennesker, der deler din passion for keramik.


Vi er stolte af vores rolle som et kreativt samlingspunkt for keramikentusiaster i København. Vores mål er at skabe et sted, hvor du kan udtrykke din kreativitet, udfordre dig selv og nyde processen med at skabe keramiske mesterværker. Vi tror på, at keramik er en kunstart, der kan berige vores liv og give os en følelse af fordybelse og tilfredsstillelse.


ARTA er mere end bare et keramikværksted - det er et sted, hvor kreativitet blomstrer, venskaber opstår, og kunstneriske drømme bliver til virkelighed. Vi ser frem til at dele vores passion for keramikkunsten med dig og hjælpe dig med at opdage den skønhed og magi, der ligger i at arbejde med ler.